AmusingWelllitBlobfish-mobile.gif
krunica.jpg

MOJSA
Duhovni iscelitelj

mojsa

Duhovni iscelitelj MOJSA

Skidanje crne magije, uroka, nagaza

Vraćanje voljene osobu Ljubavna magija

Rad na lično i na daljinu

руки-и-свеча-молитва-пощада-концепция-ве
руки-и-свеча-молитва-пощада-концепция-ве

Viber WhatsApp +381612926868

magija 2.jpg

Vidoviti MOJSA

MOJSA vam pomaže

Mojsa je rođen u Srbiji i kao dete pokazivao je interesovanje za Gospoda i za mnoge druge duhovne vrednosti.

Redovnim odlascima na liturgije u crkvu mnogi sveštenici su za njega govorili da je pun Duha Svetoga i da Gospod za njega ima poseban plan i zadatak.

Kako su godine prolazile njegova želja i interesovanje za Gospoda bilo je sve veće i jače. Mojsa je skoro od uvek imao želju da pomaže ljudima koji su u potrebi i bilo kom drugom problemu. Obilazeći razne manastire i druge svetinje je imao više objava od Gospoda

 Jedna od tih obajava je bila: "Objaviću ti stvari o kojima ništa ne znaš i koje ljudsko oko nije videlo". Kao što jje napisano u knjizi proroka Jeremije 33:3.

руки-и-свеча-молитва-пощада-концепция-ве

*Skida crnu magiju, skida uroke i nagaze, sihire, činodejstva

*Vidi vaše sudbine * Parapsihologija i uklanjanje nečistih sila i entiteta, skidanje crne magije i ostalih magija

*Spojiće razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi

*Pomaže Vam da vratite staru ljubav

*Pronaćiće Vašeg životnog saputnika i sadruga

*Pomaže molitvama i Božjim darom kod poroka i zavisnosti

Mojsa je znao da Gospod od njega nešto hoće ali u tim trenucima nije razumeo, a ni shvatio šta Gospod hoće da mu kaže a ni kakav je plan imao za njegov život. Jedino što je znao da je Božiji plan za njegov život: dobar, ugodan i savršen. Obilazeći tako Svetu Goru, golgotu, zid plača i mesto kuda je Isus prolazio dok je vukao krst na kojem je bio razaper, Duh Sveti mu je rekao da treba da ide na reku Jordan da se krsti.

1/6
Eclipse

“Pozovite Božjeg slugu MOJSU da Vam pomogne.”

Illuminated Rock
tarot-crystals extra.jpg

Zahvalnice Vidovitom MOJSI

Želim opisati moj pređasnji zivot, naime imala sam strašne nesanice, gubila sam se u prostoru i šta god uradim bilo je naopako, porodica se mučila sa mnom, nisu znali kom doktoru da me vode dok moja majka nije pozvala Mojsui popričala s njim, nakon nekoliko dana sve je počelo da se normalizuje, rečeno mi je da mi je učinjena crna magija. Ja sam danas srećna sa svojom porodicom zahvaljujući dragom Mojsii njegovoj amajliji koju čuvam.

Jelena Damkanović / Finska

 

Dobri moj gospodine, hvala vama i bogu dragom što me spasiste od nevolja. Znate kako mi je bilo i to zašto? Što sam sebe nesebično dala i pomagala i zato mi hvala,dušmani me proklese? Neću više da vas mučim prošlošću koju znate, predamnom je svetla budućnost, i pozvaću vas na svadbu na jesen. Da dodjete. Obavezno. Ako možete naravno. Vi ste mi kao drugi brat, otac… Hvala Vam na svemu i hvala na zaštiti. Volim vas do neba

Amela  / Gizen, Nemacka

 

Na šta ste sve spremni kako biste povratili voljenu osobu? Ja sam pokušao na razne načine ali jedino sam uspeo uz pomoć Mojse. Devojka i ja smo se posvađali, te je ona napustila stan gde smo zajedno živeli. Bližila se nova godina, a nje i dalje nije bilo.To mi je jos teže padalo. Nakon razgovora sa Mojsom moja devojka se pojavila na vratima našeg stana pred doček nove godine. Mojoj sreći nije bilo kraja. Do neba sam zahvalan Mojsi.

Nenad Varagić/ Cirih

 

Evo rešenja kako da ostavite cigarete. Već dugo sam to pokušavao, kupovao sam razne tablete kako bih ispunio svoj cilj. Sve je teško išlo. Jedan prijatelj mi je rekao za Mojsu. Moja želja se ispunila. Zahvaljujući njemu uspeo sam da ostavim cigarete i započnem zdraviji život. Veliko hvala.

Igor Mihajlović/ London

 

Pobegla sam od svih zlih ljudi ali su me na kraju ipak pronašli. Umalo sam ostala bez svoje voljene osobe. Mojsa mi je mnogo pomogao i večno ću mu biti zahvalna jer mi je vratio moj stari život…

Nevena / Bosna

Samo rječi hvale za mog SPASIOCA. Hvala do neba božji čoveče- andjele s neba

Mirsada - Vankuver

Posle prvog kontakta sa Mojsom, kao da mi je neko skinuo kamen sa ledja i sa srca. Plakao sam ko dete.

Bog ti svako dobro dao čoveče, večno hvala na svemu što si uradio za mene i moje. 

Dragan Sredojevic - Palilula, Beograd